Horsemanshipvakanties


Horsemanshipvakantie - open level

wo-zo 1-5 juli 2020

VOOR WIE?
Voor mensen die tijd willen vrij maken voor een ontspannende vakantie met hun viervoeter en zo het nuttige aan het aangename willen koppelen.
Ideaal om met een aantal vrienden (nodig ze alvast uit, misschien hebben jullie mij dan wel voor jullie groep alleen, max. 6 pers.) Hier staat centraal: het opdoen en delen van horsemanship-ervaringen en gelijkgestemde paardengekken ontmoeten. Dit is voor alle levels toegankelijk.

WAAROM?
Veel mensen hebben niet het geluk om hun paard dicht bij hen te hebben op een plek waar zoveel mogelijkheden zijn. Ik wil mijn geluk graag met jullie delen.

HOE?

In de voormiddag gaan we onder begeleiding van mij samen met je paard en een aantal gelijkgestemde zielen aan de slag.
De horsemanship lessen zijn afhankelijk van het niveau en de verlangens van de deelnemers. Deze momenten gaan zowel bereden als op de grond door.
In de namiddag... sit back and relax. Tijd voor "spending undemanding time", tijd om je paard te groomen, of vrij verder te oefenen met de nieuw geleerde informatie. Of geniet gewoon van een lekker drankje van op het terras. 's Middags is er een door mij verzorgde lunch voorzien. Ook het ontbijt is inbegrepen.

WAAR?
Jullie logeren bij mij thuis in aparte kamers (plaats voor maximum 6 deelnemers) met een keuken en badkamer. De pistes (binnen, buiten, drafbaan) bevinden zich op wandelafstand van het logement. De paarden kunnen overnachten op weides met schuilstal op zodat je paard echt dicht bij jou in de buurt blijft en jullie echt het gevoel hebben samen op vakantie te zijn.

PRIJS?
€550 (enkel Savvy-club-leden)

INFO EN INSCHRIJVINGEN?
Mail naar miekelannoo@gmail.com 
Info op Facebook
Inschrijvingsformulier